PROY yhtiönä

PROY Oy on luotettava ja vakavarainen yhtiö. Meillä on vuosien rakentamiskokemus rivi- ja kerrostalokodeista ja vaativista hankkeista, kuten kauppakeskuksista, metroasemista, sairaaloista ja kouluista.

Meillä on yhteinen päämäärä ja hyvä tekemisen meininki. Työskentelemme tiimeinä, joissa kaikki olemme sitoutuneita laadukkaaseen lopputulokseen ja asiakaspalveluun.

PROY Oy:n taustalla on Aki Hyrkkönen Oy, joka edustaa tinkimätöntä, ammattitaitoista rakentamisen perinnettä jo vuodesta 2003. Pitkä kokemus alalla ja tyytyväiset asiakkaat inspiroivat meitä kehittymään yhä paremmiksi.

Nyt PROY Oy:ssä tämä kokemus ja tiimin monissa projekteissa jalostettu ammattitaito sulautuu yhdeksi yritykseksi. Meillä yhdistyy vuosien taitorakentamisen tuoma kokemus ja nuoruuden innovatiivisuus. Sitä kautta syntyy kohtuuhintaisen, tyylikkään ja laadukkaan asumisen uusi suunnannäyttäjä, jota vie eteenpäin jatkuva kehittymisen nälkä ja terve nöyryys.

Toimintamme ytimessä on vankkumaton halu palvella ja kehittää asiakkaillemme parhaimmat asumisen ratkaisut. Meitä inspiroi jatkuvasti muuttuvan maailman tuomat uudet mahdollisuudet rakentamisessa ja asiakkaidemme kanssa dialogissa tapahtuva jatkuva kehitys.

Tule rakentamaan kanssamme itsellesi ja perheellesi uusi Valoisa koti!

Valoisuus
Suuret ikkunat avartavat tilaa

Huonekorkeus
Tavanomaista korkeammat huoneet

Lattialämmitys
Vesikiertoinen lattialämmitys lisää viihtyvyyttä

Sijainti
Laadukkaat asunnot hyvällä sijainnilla

Kohtuuhintaisuus
Asuntomme ovat kohtuuhintaisia