Asunto Oy Espoon Villat

Asunto Oy Espoon Villat on kahdeksan asunnon valoisa ja arkkitehtuurinen skandinaavinen kokonaisuus, jossa voit olla tyytyväinen rakentamisen laatuun. Asunnot ovat kooltaan 3h + kt – 5h + kt, kaikissa asunnoissa on oma takapiha, sauna sekä terassi. Kaikki asunnot ovat perheasuntoja, asuntojen koot ovat 74,0 – 104 m2. Asunnot rakennetaan parhaimpaan A-energialuokkaan.

Oman asunnon yhteyteen sijoitetut pysäköintipaikat helpottavat asukkaan arkea. Jokaiseen autopaikkaan on muutostyönä mahdollista asentaa sähköauton latausasema. Asuntoja voi myös räätälöidä omaan elämäntilanteeseen sopivaksi, esim. lisäterassia ja takkaa varten on asunnoissa valmiina varaus.

Asunto Oy Espoon Villojen kodit on suunniteltu ja rakennettu moderniin skandinaaviseen makuun. Kodeissa on runsaasti valoa ja siellä on helppo hengittää. Suuri huonekorkeus, asuntojen valoisuus ja ekologinen ja hengittävä puurakentaminen saavat viihtymään. Asumismukavuutta lisäävät laadukkaat AEG-kodinkoneet. Jokaiseen asuntoon on, muutostyönä, mahdollista asentaa Ilmalämpöpumppu, jolla voi tuoda mukavaa viilennystä kesähelteillä.

Espoon Harmaakallio on rauhallinen asuinalue, joka sijaitsee Saunalahden kupeessa. Harmaakallio on tunnettu mäkisestä maastostaan ja vehreästä ympäristöstään. Omalta kotiovelta voit mennä suoraan hiihtoladulle tai pyöräilemään.

Lähistöllä sijaitsevat Saunalahden, Espoonlahden Kauppakeskus Lippulaivan ja Matinkylän Kauppakeskus Iso Omenan monipuoliset palvelut ovat helposti saavutettavissa. Kivenlahden metroasemalle on matkaa 3,5km.

Alle kilometrin päässä on lähikaupat ja useita päiväkoteja sekä kouluja.

Kaikki asuntomme suunnitellaan huomioiden valoisuus ja mukavuus, joka tulee mm. normaalia suuremmasta huonekorkeudesta ja vesikiertoisesta lattialämmityksestä. Laadukkaitten asuntojemme yksi ominaisuus on aina myös hyvä sijainti ja kohtuuhintaisuus.

Tervetuloa valoisaan kotiin!

Liity ennakkovaraajalistallemme, niin saat tietoa myytävistä asunnoista ja varausmahdollisuuden ennen julkista ennakkomarkkinointia.